Om Oss

Integrationsteatern.se är en blogg som ägnar sig åt teater och skådespeleri i alla dess former. Vi brinner för att utforska teaterns värld och upptäcka nya talanger och föreställningar. Hos oss kan du läsa recensioner av teaterföreställningar, intervjuer med skådespelare och regissörer samt ta del av vår egna erfarenhet av teatern.

Utöver detta så tycker vi också att det är viktigt att uppmärksamma och uppmuntra människor som har deltagit i en teaterföreställning. Därför har vi ett tips till er alla där ute som vill visa uppskattning för någon som har medverkat i en föreställning – skicka blommor! Genom att skicka blommor kan du enkelt visa din tacksamhet och uppskattning för någons insats på scenen. Vi har samlat information om hur man skickar blommor till någon som precis haft en föreställning, oavsett vart de befinner sig i Sverige.

Vi på integrationsteatern.se är glada över att kunna dela med oss av vår passion för teatern och hjälpa till att sprida kärlek och uppskattning för denna fantastiska konstform. Vi hoppas att du finner vår blogg intressant och inspirerande!